گراندفوس Secrets
گراندفوس Secrets
Blog Article
بوستر پمپ آتشنشانی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:
اگر پس از گذشت مدت زمانی مشخص جوکی پمپ بتواند فشار مورد نظر و نیازی که سیستم دارد را تامین نماید و در واقع فشار سیستم را به فشار تعریف شده برساند، جوکیپمپ به طور خودکار خاموش میگردد، ولی اگر نتواند فشار دستگاه را تامین کند، پمپ اصلی وارد مدار شده و فشار مورد نیاز را تامین میکند.
– جوکی پمپ: این پمپ که به آن جاکی پمپ نیز گفته می شود، در صورت کاهش فشار در سیستم وارد عمل می شود.
محرک: محرک پمپ میتواند موتور الکتریکی یا موتور دیزلی باشد.
در زمان کار و یا دست زدن به قطعات الکتریکی، احتمال دارد شوک های الکتریکی صورت بگیرد، اگر مشکلی پیش آمد حتما با متخصصان این حوزه در ارتباط باشید و از آن ها کمک بگیرید.
پیشنهاد می شود بوستر پمپ آتش نشاني، از پمپ های سانتريفوژ زميني، سيل گرافيتي و چكه يك قطره آب در دقيقه تشکیل شده بوستر پمپ داب باشد.
بوستر پمپ آتشنشانی چه کاربردی دارد؟ این پمپها برای تأمین آب با فشار بالا در سیستمهای اطفاء حریق استفاده میشوند و برای مقابله با آتشسوزی در ساختمانها و تأسیسات مهم حیاتی هستند.
پمپ آتش نشانی برای ساختمان هایی که از نظر ایمنی باید در وضعیت استانداردی باشند، طراحی می شوند
در مواردی که در ساخت بوستر پمپها از پمپهای با کیفیت بالا که عموما بدون صدا و لرزش هستند استفاده گردد، نیازی به استفاه از لرزهگیر نمیباشد.
بوستر پمپهای دور ثابت معمولاً ارزانتر از بوستر پمپهای دور متغیر هستند.
این بوستر پمپ ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که اصلی ترین اجزا و قطعات آنها به شرح زیر هستند:
بوستر پمپ به مجموع یک یا چند الكترو پمپ گفته می شود كه به صورت موازی به یكدیگر متصل شده و توسط تابلو فرمان هوشمند به صورت جداگانه کنترل می شوند . به عبارتی بوستر های آتش نشانی وسیله ای است که جهت تامین آب و فشار مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق در ساختمان ها استفاده می شود تا این فشار توسط مهندسین مشاور بر اساس مقررات ملی ساختمان و سازمان آتش نشانی محاسبه گردد.
به عنوان مثال، برای ساختمانهای بلندمرتبه، بوستر پمپهای با ظرفیت بالا مورد نیاز است.
نوع ساختمان یا تاسیسات صنعتی: بوستر پمپهای آتشنشانی باید با توجه به نوع ساختمان یا تاسیسات صنعتی انتخاب شوند.